GTL Diesel – nieuw in assortiment

Joontjes B.V. Oliehandel heeft onlangs haar leveringsprogramma brandstoffen verder uitgebreid met GTL- Diesel. Dit is een zeer zuivere, schone brandstof, die door een speciaal productieproces uit aardgas wordt verkregen.

GTL verbrandt efficiënter en schoner dan gewone diesel en de uitstoot van schadelijke stoffen is minimaal. Daarnaast is het geur- en kleurloos en in hoge mate biologisch afbreekbaar. Voor mens en milieu een grote winst, omdat al deze aspecten bijdragen aan een betere luchtkwaliteit en schonere leef- en werkomgeving. Omdat GTL-diesel zonder verdere aanpassingen kan worden toegepast in iedere bestaande dieselmotor, is het een ideaal, milieuvriendelijk alternatief voor “gewone” diesel.

Joontjes B.V. kan GTL-diesel met onmiddellijke ingang leveren voor bedrijven die over een eigen brandstoftank beschikken (zgn. “thuisleveringen”). Daarnaast is GTL-diesel verkrijgbaar aan de pomp, op al onze tankstations, met uitzondering van Meppel. Iedereen die zich inzet voor een schoner milieu en leefomgeving kan dus – letterlijk – vandaag bij ons al de overstap naar GTL-diesel maken!