Joontjes BV Oliehandel

Stilstand is achteruitgang

Wij weten dat brandstof het hart van een organisatie kan zijn. Want voertuigen en machines hebben nu eenmaal brandstof nodig. Om goederen, producten, mensen of dieren van A naar B te brengen, of om een deel uit te kunnen maken van een productieproces of productielijn. Kortom; zonder goede brandstof of smeermiddelen staat een essentiële wereld stil. Dat kan een metaalbewerkingsbedrijf zijn, een transportbedrijf, een autogarage of een voertuig in de agrarische sector.
Als oliehandel en leverancier van brandstof, smeermiddelen en brandstof opslagtanks zijnde bieden wij producten die voor de beste prestaties van uw machine of voertuig zorgen. En: die niet alleen goed zijn voor de motor, maar ook voor het milieu. Zo hebben wij bijvoorbeeld AdBlue een vloeistof die voor de katalysator wordt ingespoten en zorgt voor minder uitstoot van schadelijke stoffen.

Wat onze klanten tevreden maakt, is met name ons grote assortiment waardoor elke sector met welk voertuig of welke machine dan ook, bij onze oliehandel terecht kan. Voor brandstoffen, smeermiddelen of om – heel slim – een vaste of vervoerbare brandstof opslagtank te kopen voor op eigen locatie.
Dat alles maakt Joontjes B.V. tot een ervaren speler in de Nederlandse oliewereld. Met het hart in Meppel, Drenthe: een eigen brandstofdepot, daar arriveren tankers rechtstreeks vanaf de raffinaderij. Om ons blij te maken met diverse soorten brandstof, waar onze eigen tankwagens weer mee op pad kunnen. Naar niet alleen onze klanten, maar ook naar onze 24-uurs tankstations die de naam Joontjes B.V. dragen.

Bezoek één van onze tankstations

Op zoek naar een Joontjes B.V. tankstation in de buurt? Hieronder een overzicht van onze tankstations per locatie. Met adres, soorten brandstof, betaalmiddelen, wel of geen carwash en met of zonder shop.

Meppel

Tankservice, Shop, Bakery & Carwash
Ind. Oevers D
Setheweg 2
7942 LB Meppel
Tel. Shop (0522) 24 43 08
Tel. Carwash (0522) 25 97 58

Sneek

Tankservice & Carwash
Ind. De Hemmen
Touwslagersstraat 14
8601 WE Sneek
Tel. (0515) 43 36 67

Heerenveen

Tankservice & Carwash
Ind. Kanaal
De Ynfeart 1
8447 GM Heerenveen
Tel. (0513) 64 59 90

Wolvega

Tankservice & Shop
Ind. Schipsloot 2
Grindweg 142
8471 EM  Wolvega
Tel. (0561) 61 64 50

Oldemarkt

Tankservice & Carwash
Ind. De Boterberg
Eekstraat 6
8375 HN Oldemarkt

Steenwijk

Tankservice
Ind. Groot Verlaat
Broekslagen 7
8331 TJ  Steenwijk