Joontjes BV Oliehandel

Smeermiddelen, brandstof en opslagtanks

Joontjes B.V. is een ervaren speler in de oliewereld. Onze core als Drentse oliehandel zijnde is het snel en netjes leveren van brandstof, maar daarnaast leveren we ook smeermiddelen en KIWA gecertificeerde brandstof opslagtanks.

  • Smeerolie

  • Brandstof

  • Kiwa Brandstof opslagtanks

Met onze eigen tankwagens voldoen wij aan uw wensen

Smeermiddelen

Daar waar de motor het hart van een machine of voertuig is, heeft de motor smeermiddelen nodig om goed te kunnen functioneren: smeerolie of smeervet. Met daarbinnen weer diverse soorten smeerolie en smeervet. Helaas is er geen ‘one size fits all’ smeermiddel. Daarom hieronder een overzicht van de sectoren waaraan wij smeermiddelen leveren:

Aannemer/Landbouw

Onze smeermiddelen voor machines en voertuigen in de aannemerij of de landbouw: Motorolie, Transmissieolie, Hydrauliekolie.

Bekijk meer

Garage

Onze smeermiddelen voor machines en voertuigen in garagebedrijven: Motorolie, Volledig synthetische motorolie.

Bekijk meer

Industrie

Binnen de sector industrie leveren wij met name smeermiddelen voor de metaalbewerkingsindustrie. Onze smeermiddelen voor machines.

Bekijk meer

Transport

Onze smeermiddelen voor machines en voertuigen in de transportsector: Motor olie, Transmissie olie.

Bekijk meer

Brandstof

Goede brandstof is beter voor het milieu én voor de prestaties van de motor van uw voertuig of machine. Joontjes B.V. heeft een eigen brandstofdepot waar tankers brandstof leveren, rechtstreeks vanaf de raffinaderij. Van daaruit brengen onze eigen tankwagens brandstof naar uw benzinestation, transportbedrijf, agrarisch bedrijf of industrieel bedrijf.

KIWA Brandstof opslagtanks

In sommige sectoren is een ruime voorraad aan brandstof op uw eigen locatie gewoon efficiënter voor de werkzaamheden; altijd een tank of container met brandstof ‘op zak’. Daarom is Joontjes B.V. niet alleen leverancier in brandstoffen en smeermiddelen, maar hebben we ook een groot assortiment aan brandstof opslagtanks en brandstof containers. Die komen we helemaal zelf installeren.

Eigen vervoer ophalen/plaatsen

Wij leveren ook kunststof IBC Truckmaster tanks geschikt voor het bevoorraden van uw machines op locatie.

Kunststof IBC Truckmaster tanks

Standaard uitgevoerd met een filterunit, teller en een 12 V pompset. inhoud 430 ltr en of 995 ltr. Nu ook leverbaar voor Ad Blue incl. 12 V pompset.

IBC Containers in diverse inhoudsmaten

Wij hebben IBC Containers in het assortiment, variërend in grootte van 200 – 3000 liter met KIWA certificaat, TNO gekeurd en UN kenmerk.

Brandstoftanks vaste opstelling

Brandstoftanks vaste opstelling, inhoud vanaf 1.200 ltr tot ...... op bestelling leverbaar.